Annons
AnnonsAnnons

Whyred på Liljevalchs


Igår trotsade vi duggregnet och rusade mellan olika kvällsvisningar. Jag såg mest fram emot Whyred-visningen eftersom märket är en stor personlig favorit. Dock kändes denna kollektion väldigt höstig snarare än somrig (verkar vara ett typiskt fenomen nästa sommar, att allt går i dova färger?), mycket grafitgrått och senap. Det var knökfullt inne på Liljevalchs, luften stod stilla och modemaffian viftade febrilt med pressreleaser för att inte överhettas. Jag pratade med Martina Bonnier och Robert Nordberg (om deras förberedelser inför Guldknappen på torsdag, och så försökte jag dra ur Martina vem som blir ny chefredaktör på DV i höst, men det ville hon inte svara på, haha…), med Cafés Daniel Lindström (mest om lägenheter v/s villa samt barn, inte så mycket modesnack alls) och så morsade jag på Lars Wallin och önskade grattis på födelsedagen i efterskott. Sen tog jag och Hulda en öl ute i trädgården vid Blå Porten och småpratade med duktiga journalisten Maria Lindholm och efter det tog jag en taxi hem för att amma, sminka av mig, sparka av heelsen och återgå till livet som småbarnsförälder igen… En trevlig kväll!

Whyred stureplan

Jag hade på mig en nyshoppad Mad Men-liknande klänning från Zara, clutch från Topshop, halsband och skärp från H&M och skinnjacka från Emporio Armani. (Denna bild tagen av Mattias på Stureplan.se)

outfit

Jag är mycket förtjust i mitt halsband! Känns som Marni, men är budget. Smashing!

hulda frontrow

Hulda på front row. Mitt emot oss satt hela bloggmaffian; Elin Kling, Bryanboy, Hanneli, Rumi Neely, med flera.

Whyredsko

Jag bar givetvis mina nya Whyred-skor! Dress the designer som sagt.

Coat

Mitt favoritplagg från kollektionen/visningen, en grå siden-trenchcoat.

TAGGAR
275 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar