Annons
AnnonsAnnons

Vitt är det nya svarta


Svarta naglar är so last season. Nu ska alla köra vita naglar som är en stark hösttrend. Vi har använt vitt lack i två modeplåtningar till höstnumret av CHIC och jag har inspirerats av en massa söta bloggtjejer som hakat på trenden så idag bad jag toppmanikyristen Frida Selkirk att göra vit manikyr på mig. Vi valde ett offwhite-lack från OPI som heter ”My vampire is buff”. Inte helt kritvit nyans eftersom jag känner mig för blek för det. Men en jättesnygg färg enligt mig!

Förresten så gjorde ”min” nageltjej Frida Serena Williams dagar nyligen när hon var i Båstad. Så coolt!

20130726-151048.jpg

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar