Annons
Annons



Annons

Vill du prata om pengar?


Efterlysning! Vi söker kvinnor mellan 20-45 år som vill ställa upp i CHIC och svara på en enkät om sitt jobb och sin lön. Du måste ställa upp med bild och namn och säga vad du jobbar med, hur du fått det jobbet (utbildning, praktisk erfarenhet, kontakter) och vad du har för månadslön, om pengarna räcker till.

Som tack för hjälpen får du finfint smink (slumpmässigt vad du får, blir en överraskning, men mix av läppstift, mascara, nagellack mm) till ett värde av minst 400 kr.

Se det som en julklapp till dig själv!

Jag behöver din intresseanmälan redan idag om du vill vara med och svaren under onsdag denna vecka. Vi behöver drygt tio stycken och vill få en variation på svaren så även om du är arbetslös och går på A-kassa, eller har startat eget och F-skattar eller jobbar kommunalt eller är chef så är dina svar intressanta!

Enkäten publiceras i CHIC nr 1-2015. Maila mig på charlotta.flinkenberg@chic.aller.se

Jag tar mig friheten att välja vilka som ska vara med så det blir rätt spännvidd på svaren (så att vi inte får in fem svar som är snarlika). Vi behöver ca 15 medverkande. På onsdag meddelar jag vilka som kommer med och på torsdag skickas gåvan ut så ni hinner få sakerna innan jul. Tack för visat intresse!

IMG_0991.JPG

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar