Annons
AnnonsAnnons

Vill DU gå på CHICs lyxiga VIP-smygläsning nästa vecka?


VIP CHIC

Torsdag den 20 mars så har vi en extremt exklusiv smygläsning av nya CHIC på den lilla baren i Spegelsalen på Berns i Stockholm. Det är bara speciellt inbjudna VIP-gäster till denna smygläsning, inte för allmänheten eller annonsörer, utan bara selektivt utvalda medarbetare av detta nummer, CHIC nr 1-2014. Fotografer, stylister, makeupartister, fashionistas och journalistas. En och annan känd CHIC-hangaround dyker också upp… Vill DU vara en av dessa gäster? Jag har en biljett att lotta ut till CHICs mest trogna fan här i bloggen! Du får inte ta med dig någon utan det gäller bara för EN person. Tid och plats: Torsdag 20 mars, kl 16-18, Berns Salonger, Spegelsalen (ingång via hotellets entré på Näckströmsgatan 8).

Vi bjuder på bubbel, snacks och söta tilltugg, en superchic goodiebag och givetvis det nya, färska exemplaret av CHIC.

Gör så här för att vinna en plats: 1. Gå in och gilla CHIC på Facebook (om du inte redan gjort det). 2. Motivera här i kommentarsfältet varför just du är bäst lämpad att komma på smygläsningen. (OBS! Du måste ha fyllt 18 år för att delta).

Ni har till tisdag den 18 mars på er att tävla om denna plats. Lycka till!

Bilden till inbjudan har Jonas Walla fotograferat. Det är en del av ett modejobb i nya numret som CHICs gamla stylist Josefin Andersson har stylat. Elva Ahlbin har gjort makeupen och naglarna har Frida Selkirk designat. Klänningen är från Stella McCartney och väskan från Mulberry. 

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar