Annons
AnnonsAnnons

Vilken bylinebild ska jag välja? Strikt eller casual?


Vilken av dessa bylinebilder tycker ni att jag ska välja till nya numret? Tog ju nya bilder häromdagen i studio och jag var så sjukt stressad den dagen, hade inte hunnit fixa kläder så gulliga tjejerna på Stella McCartney-butiken lånade ut lite fina plagg från höstkollektionen (tack Semra/Sabina!). Har inte bestämt mig för vilket spår jag ska gå på: den strikta businesslooken med kjol och blus eller den mer avspända myspys-looken med jeans och stickad tröja… Hmmm. Så här ser för övrigt bilderna till min krönika ut i råformat, innan de hamnar i retuschmaskineriet! Jag tänker inte be repro/fotograf justera dessa så mkt, det man brukar rätta till är att dämpa ådror som syns, om det kommit någon hårslinga framför ögat i ansiktet, om händerna är flammiga av brun-utan-sol (just denna gång hade jag inte hunnit smörja in mig med det till fotografens förtjusning, för han brukar få tillbringa timmar i retusch med att rädda mina orangefläckiga händer och fötter!), rätta till veck/skrynklor på kläder (skrynklorna i ansiktet rättade jag ju till för någon månad sedan med ett soft lift på Akademikliniken, haha).

Vad tycker du? Rösta på din favorit så väljer jag den!

Vilken bild ska Charlotta välja?

Loading ... Loading ...

Bilden till vänster: Kjol och blus från Stella McCartney. Pumps från Christian Louboutin (privata). Bilden till höger: Stickad tröja från Stella McCartney. Jeans, Joe’s Jeans (privata). Pumps, Louboutin (privata).

Duktiga Magnus Ragnvid har tagit bilderna.

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar