Annons
AnnonsAnnons

Veckans utmaning: springa en mil. Utan att stanna alltså


Nu laddar vi om med en ny tradition här på måndagar i bloggen. Jag tänkte nämligen börja med ”Veckans utmaning” och alltså utlova något skitjobbigt, eller halvkrångligt som måste utföras just den veckan. Det kan vara alltifrån att lära sig några artiga fraser på koreanska, till att rensa inboxen på 1000 mail, till att ge fasen i att äta socker, till att inte shoppa något opraktiskt.

Jag rivstartar denna tradition med följande utmaning: att springa en mil. Jag har aldrig sprungit en mil. Har du? Jag springer dock fem dagar i veckan, på löpbandet nere i hemmagymet – framför ”Sex and the City” eller ”Revenge”. Men det är inte så långa sträckor per tillfälle, utan bara 4-6 km. En mil är alltså ungefär dubbelt så långt som jag brukar springa. Min man sprang en mil i helgen och bröt nästan ihop. Han hade heller aldrig sprungit en mil tidigare, men han är i bra form i övrigt kan jag ju tillägga. Vår annonsdirektör Lotta på förlaget springer en mil om dagen. På drygt 40 minuter bara dessutom! Som ni förstår tänker jag inte jämföra mig med henne.

Det är helt klart inne att springa.

Så, innan veckan är slut ska jag ha sprungit en mil någon av dagarna. Utan att stanna alltså. Tror ni att jag grejar det? Jag menar, hur svårt kan det vara? 😉

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar