Annons
AnnonsAnnons

Veckans utmaning: öka trafiken till bloggen med 20%


Man får kanske den bloggtrafik man förtjänar och i så fall måste jag lägga på ett kol, för här blir jag omsprungen till höger och vänster, haha! Jag ska fortsätta med mina veckoutmaningar, men eftersom detta inte är en renodlad fitnessblogg så tänkte jag lugna mig lite med löpning nu (i alla fall som tema i bloggen, men i verkligheten så fortsätter jag kuta, fast ”bara” varannan dag nu, eller 4 ggr per vecka. 4 mil i veckan). Denna veckas utmaning får bli att öka trafiken till min blogg med 20%. Jag tänker lyckas med det med hjälp av ER, med lite tävlingar (smycken och annat fint utlovas!), fler inlägg än vanligt, lite snackisar, fina bilder och insideinformation live från en supertjusig kändismiddag jag ska på imorgon. Med lite tur får jag prata med kronprinsessan Victoria, som ska på samma middag. OM jag får chans att prata med henne, vilken fråga vill ni då ha svar på? Be nice nu…

Så veckans utmaning blir alltså att öka trafiken till min blogg med 20%. Häpp…

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar