Annons
AnnonsAnnons

Veckans utmaning – den ocensurerade versionen


Ja, det undrar ni säkert. Jag var ambitiös där ett tag och delade glatt med mig av det jag skulle klara som uppgift den kommande veckan. Men vet ni vad, kära vänner? Jag tänker sänka garden och bli realist. Jag springer fortfarande flera gånger i veckan. Ibland en mil, men ofta 6-7 km. Med lite tur och vilja blir det 4 ggr i veckan men oftast 3 ggr om jag ska vara helt ärlig. Och hur det går med sockret? Rätt bra, tackar som frågar! Jag bakade 150 kanelbullar i förrgår, men åt inte en enda. Vet inte varför jag utsatte mig för den prövningen (jag älskar ju kanelbullar mest av allt). Men i övrigt är jag belamrad av åtaganden nu. Jag har inte varit hos frissan sedan i augusti, jag har inte fixat naglarna på över en och en halv månad. Jag har inte rensat min inbox på mailen som dräller in i en ständig ström, jag har inte svarat på alla frågor som jag fått både här i bloggen eller i mailform, sms-form, instagram-form, Facebook och allt vad det är.

Varför? Jag har inte orkat. Så enkelt är det. Jag har varit med mina tre barn i två veckor och tagit hand om huset med min man. Jag är utmattad, blek, svullen och har låg energi. Att släpa sig till ett gym finns inte på kartan. Nu har jag förvisso gym hemma i källaren, men jag är för lat för att använda vikterna/hantlarna och redskapen som ligger där och väntar. Jag kör mina 45-60 min på löpbandet och sen får det vara bra med det. Min ständiga utmaning är att ta mig igenom varje vecka utan att klappa ihop. Om jag lyckas kliva upp ur sängen, genomföra mitt jobb på ett bra vis och orkar vara glad och positiv inför min familj – då är jag sjukt nöjd. En bonus är om jag lyckas motstå frestelsen att gå förbi Seven Eleven utan att köpa allt godis jag ser där. Ytterligare en bonus är om jag har kraft nog att ta bort sminket innan jag somnar.

Jag sänker garden, jag tänker i nuläget inte lova att göra plankan varje dag eller 100 situps innan frukost – men jag blir fortfarande väldigt avundsjuk och imponerad av er som orkar detta! Vilken energi, hur gör ni?

Så här såg det ut på tiden det begav sig, när jag fortfarande släpade mig till traktens lokala gym…

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar