Annons
AnnonsAnnons

Var ska alla mina skor bo?!


Dagens i-landsdilemma: jag letar efter en ny smart förvaring åt alla mina skor. Jag äger, som du kanske vet, över 200 par skor. Nu ska vi flytta till en lägenhet som vi nyss köpt och jag måste därför lämna den fina skoförvaringen jag hade i min tidigare walk-in-closet. Alla 200 par skor kan förstås inte vara framme samtidigt, men jag måste ändå klura ut något smart för dem i hyll/förvaringsväg. Det utbud som finns är sjukt begränsat. Jag såg en snutt av de där danska hollywoodfruarna och en av dem hade en jättesmart rund snurrvariant i sitt dressingroom där hon hade skorna! Var får man tag på en sån? Någon som vet?

Mariah

Jag må ha många skor, men ligger i lä jämfört med Mariah Carey – hon äger närmare 1 000 par… Så här ser hennes förvaringslösning ut. Ser lite ut som Billy Bokhylla från IKEA, eller hur? 😉

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar