Annons
AnnonsAnnons

Välkommen till min tredje blogg: Charlottas drömhem!


Blogg C8 dromhem

Idag startar jag ytterligare en blogg, på inredningsmagasinet Drömhem & Trädgård. Bloggen heter ”Charlottas drömhem” och kommer att handla om renoveringen av vårt sekelskifteshus som vi precis har köpt (och flyttar in i nästa vecka). Varmt välkommen att titta in i den bloggen också och ställ gärna frågor eller kommentera där. Här kan du läsa en intervju med mig gällande bloggen och inredning. Hoppas vi ses!

(OBS: Jag ska inte sluta med denna blogg eller min tränings/viktblogg – detta blir bara ytterligare en blogg i min samling, med inriktning och fokus på inredning!)

C8 dromhem start

IMG_1847

Foto: Pavel Maira, Magnus Ragnvid

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar