Annons
AnnonsAnnons

Vad vill ni veta?


Ni har ställt en hel del frågor i bloggen som jag tänkte ge er svar på innan fredag. Men jag tänkte att ni kanske har andra frågor också? I så fall – hit me! Fråga vad som helst, om karriär, om tvillingmammaskapet, om träning, om tidningen, om shopping, om kläder, om relationer, ja inte vet jag! Om allt!

Jag svarar senast fredag här i bloggen. Men nu drar jag och badar…

frågestund

TAGGAR
25 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar