Annons
AnnonsAnnons

Vad tycker vi egentligen om dessa?


Oscar trio

Jag har betygsatt de bäst klädda på Oscarsgalan, vilket ni kan läsa om här. Den mindre smickrande listan med sämst klädda kommer under dagen. Men det är tre stycken kvinnor vars outfit gör mig kluven. Jag kan inte bestämma mig för om dessa gjorde bra eller dåliga val. De kommer därför stå utanför dessa listor.

Till vänster har vi superheta Chrissty Teigen i en isblå klänning som visar en slits så hög att hon förmodligen behövde göra en bikinivaxning innan galan. Och hon nöjer sig inte med slitsen utan bjussar även på en enormt djup urringning. Och för att göra det ännu mer sexigt så är överdelen lätt genomskinlig. Det hade kunnat bli vulgär glädjeflicka av allt men jag tycker ändå att hon på något vis får till det på ett sofistikerat vis? De mörka läpparna och naglarna ger lite edge och skärpet i midjan gillar jag också. Men jag såg denna klänning i mitt instaflöde, då var den vinklad lite från sidan och det är liksom…. oj oj, man sitter nästan som hennes mamma och drar upp en skämskudde över huvudet och tänker ”men flicka lilla, snart ramlar brösten ur!”. Alltså – svårt val här, tycker jag!

I mitten stoltserar söta Rosamund Pike i ett rosdekorerat fodral med slits och släp som jag vid en första anblick gillade väldigt mycket, framförallt för att jag tycker dessa galor är en enda smet av vita och nudefärgade klänningar, vilket är vackert, men också lite småboring. Men efter närmare studerande av klänningen så känns det som om den gör henne äldre på något vis? Och blir det inte väldigt många moment där i midjan med viss transparens och så ett band mitt över allt, ovanpå de där krångliga rosdekorationerna? Nja… Fast den är ju ändå väldigt vacker och sitter som en smäck på hennes nätta figur… Hmmm?

Till höger finner vi coola Katie Cassidy (vars imponerande garderob du faktiskt kan läsa om i det nummer av CHIC som ligger ute i butik nu!). Hon har hakat på skridskoprinsessa-trenden, som så många andra, ooch ofta tycker jag att den blir tafflig och omodern. Men i detta utförande är den ju ändå inte så pjåkig. Eller…?

Vad tycker du om dessa kvinnors val av outfits? Yay or nay?

Bilder från InStyle

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar