Annons
AnnonsAnnons

Tyngsta klänningen jag burit


Att få på mig den HÄR kreationen var ingen lek vill jag säga. Den är tung och otymplig och man behöver hjälp att komma i den. Särskilt smickrande för figuren är den inte heller, haha, då den är fodrad och uppbyggd med extra lager både här och där. Men jag är väldigt fascinerad över kreativiteten och jobbet bakom en sån här coutureklänning. Det här är för mig konst och en ren och skär glädje att se. Wihljas talang som designer kommer vi att få se mer av, det kan jag garantera!

20140524-085845.jpg

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar