AnnonsAnnons

Tillbaka på jobbet!


Efter en lååång semester är jag nu tillbaka på jobbet och redaktionen. Här blev det full rulle direkt med att avsluta vårt septembernummer. Jag är nöjd över att börja jobba igen. Har verkligen kunnat vila upp mig i sommar, hunnit fundera och reflektera, umgåtts kvalitativt och kvantitativt med mina barn och min familj, både hunnit med att se och uppleva massor men även suttit en ära i att göra så lite som möjligt flera dagar. Jag har solat och badat, promenerat i skogen, suttit inne och kollat på film, bakat med barnen regniga dagar, gått på Gröna Lund och myst en massa. 

Inte tränat ett dugg. Bara slappat och ätit. Men nu blir det andra kanelbullar, haha. 

Kände för att bära högklackat idag eftersom jag lufsat runt i sandaler i fyra veckor. Så det blev medelhöga pumps från & Other Stories, bootcutbyxor från Zara, linne från Gina Tricot och halsband från Sif Jakobs. 

 

TAGGAR
523 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar