Annons
AnnonsAnnons

Tidskriftsgalan 2013


Jag har problem med att ladda upp bilder i bloggen så därför har det varit radiotystnad några dagar. Kan bara blogga via mobilen men det funkar ju förstås också tills det andra är löst.
I torsdags hade jag en fantastisk heldag och kväll med både mina förlagskollegor men även övriga i branschen. Det var Tidskriftsdagen på Waterfront där man lyssnar på föreläsare, det delas ut priser i olika kategorier på dagen och kvällen och avslutas med stor galamiddag. Lite knepigt med kläder till denna dag/kväll eftersom det kan vara lite dragigt i lokalen på dagen och det dessutom kan kännas lite stifft att sitta i långklänning kl 14 och lyssna på dragning om sänkt tidningsmoms. Samtidigt vill jag inte ha jeans och kavaj på kvällen. Och byta om mellan dagen och middan på kvällen gör de riktiga proffsen men jag är helt enkelt för bekväm för det! Lösningen för mig stavades sammetskostym från By Malina. Med vit blus och stövletter + större väska dagtid. Sedan tog jag av blusen (dock först efter middan pga såsfläck…) och behöll underlinnet enbart, bytte vardagsklumpiga väskan mot rosa clutch – lade till ett bling bling-halsband (från Cocoo) och bytte till svarta pumps. Och snodde upp håret från slapp tofs till fuskknut med hjälp av så kallad donut och så öste jag på mer mörk ögonskugga – sen var jag galaredo!

mediechefer tidskriftsgalan

Här är jag med mina snygga kollegor Lotta (annonsdirektör), Bodil (vår nya VD) och Catarina (teknisk direktör),20131116-171706.jpg

 

TAGGAR
318 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar