Annons
AnnonsAnnons

Throwback Thursday: när jag var brunett och chefredaktör på Glamour


Jo, jag har varit brunett. Vid två tillfällen i livet. Mörkt brun dessutom. Jag gillade det verkligen när det var nyfärgat, men på mig som är naturligt blond blir det en helt galen utväxt. Det enda som är fulare än en mörk utväxt är…en ljus. Jag ledsnade på att färga håret var tredje/fjärde vecka och sen minns jag att det var ett helsike att återskapa min blonda färg igen. Det var som att håret tappat all identitet, man fick dra ur alla pigment, bleka och ha sig. Haha… Vilka turer. Kommer aldrig att bli mörk igen just därför även om jag gillar det.

Detta var 2006, jag var chefredaktör för Glamour och det var tydligen inne med röda strumpbyxor…

20130711-135641.jpg

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar