Annons
AnnonsAnnons

Throwback Thursday: Misslyckat försök med ”kul” smink på beautymagasinlansering, 2006


2006 hade skönhetsmagasinet Daisy Beauty sin lanseringsfest på F12 i Stockholm. Min väninna Kicki Norman är grundare och cheredaktör för den och jag ville förstås gå och fira Daisy Beautys födsel. För att hedra själva temat beauty tänkte jag att jag skulle toka till det med lite annorlunda makeup. Ja, så där som beautybloggare gör. Efter flera svordomar framför spegeln hemma så blev det till slut den här jättejättekonstiga och faktiskt rätt fula makeupen i citrusfärger som fick bli resultatet. Kanske en fin look om du är indier, eller mulatt eller har en mörk hudton som gör att de citrusfärgade nyanserna faktiskt syns. Men på en rödflammig, fräknig blekfis blev det ju åt helvete. Några tjejer frågade fnittrande vilken maskerad jag skulle till och då ångrade jag att jag inte körde på min konventionella tråkiga, vanliga gamla makeup med brungrå sotning. Men en väldigt rolig kväll hade jag i alla fall minns jag!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar