Annons
AnnonsAnnons

Throwback Thursday: Jag och prästen på vårt bröllop i sanden på Barbados


Wedding

Throwback Thursday från 2005: jag får hjälp att balansera på någon trädstock (?) på en strand på Barbados, där jag och min man gifte oss. Det var bara vi (och vår son Lukas som då låg i magen, jag var tre månader gravid, eller något) och så två inhyrda vittnen (varav det ena var bröllopsfotografen som tyvärr var väldigt kass på att ta bilder…). Mina syntetiska exentensions av clip on-variant blev superklibbiga av den fuktiga värmen, vi fick åka en icke-luftkonditionerad bil som wedding plannern körde (i 180, på slingriga vägar, tills vi kom fram till denna förbokade strand) och jag höll på att svimma eftersom jag är så åksjuk och dessutom var på tjocken. Prästen var sjukt skön, pratade som Darth Vader med myndig, mörk röst – och hade sneakers som kikade fram under den där konservativa prästkåpan. Han tyckte också det var VÄLDIGT konstigt att jag inte hade någon förlovningsring sedan tidigare (vi var inte förlovade utan körde ju pang på när vi gifte oss, så därför satt det liksom ingen ring på mitt finger innan vigselringen skulle trädas på). Så fort vigselakten var över började det att regna så vi fick springa in under några träd och ta skydd. Ja, det var tider det!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar