Annons
AnnonsAnnons

Throwback Thursday: Jag och Jonna på ELLE-galan 2009


ellegalan 2009 flinkenberg

Den där Hervé Léger-klänningen alltså… Katrin Zytomierska dök upp i exakt likadant fodral på den galan, vi skrattade en del åt det. Och mitt hår var så platinablonderat att det höll på att trilla av, haha. Jag står och poserar här med Jonna Bergh som då precis hade tagit över min tjänst som chefredaktör för Glamour, medan jag nyss hade lanserat CHIC.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar