AnnonsAnnons

Throwback Thursday: 4 helt jättekonstiga stylingar från gamla bylinebilder


Throwback byline

Herregud så mycket kul jag hittar i arkivet när jag ska rensa min dator, haha… Som alla gamla bylinebilder jag har tagit. Det har ju blivit några genom åren. Och när CHIC var 14-dagarstidning hade jag ett tag ambition att byta bylinebild åtminstone var tredje nummer. Så det blev inte vinst varje gång direkt. Men jag minns att jag DÅ tyckte att jag var fin?

Bilden till vänster: Klänningen var för liten, från See by Chloé minns jag. Fick den knappt över armarna. Och jag var väldigt skeptisk till makeupartistens rekommendation att bära mörkt vinröda läppar men körde ändå på det. Jag som avskyr mörka läppar…

Blommiga klänningen: Ja, hur FAN tänkte jag här? Gröna strumpbyxor? I öppna skor? Och hatten…?

Röda kappan: här ser jag ut som Rödluvans morsa. Hade precis satt i nya extensions som blev i fel färg fast frisören svor på att det INTE skulle bli rött. Jag gillar flera av plaggen var och en för sig, men inte ihop. Kappan var dock söt. Fick knappt på mig några kläder här, det var i början av graviditeten med tvillingarna.

Batiktunikan: Tunikan är SÅ inte jag. Från Odd Molly. Batikmönstrat siden, liksom? Jag försökte styla mig som en urban hippie. Bootsen var dock fina.

Andreas Lundberg har tagit bilderna.

TAGGAR
1 107 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar