AnnonsAnnons

Teoxane – när du kräver lite mer av dina hudvårdsprodukter


  
Jag får ibland komplimanger för min fina hy, vilket på många vis känns fantastiskt eftersom jag är 44 år och inte levde särskilt sunt varken i min ungdom eller en stor del av mitt vuxna liv. Jag har festat, ätit dålig mat, feströkt emellanåt, solat och utsatt huden för alla tänkbara påfrestningar. Det är först de senaste fem, sex åren som jag börjat ta hand om min hud på allvar. Dels har den blivit klarare och bättre för att jag tränar regelbundet (och dricker mkt vatten) och äter mer balanserat nu (med mindre gluten/vete/socker) och dels för att jag ser till att regelbundet göra ansiktsbehandlingar. Men framförallt för att jag sköter den dagligen med ett bra produktutbud. 

Jag är mer påläst idag om vad just min hud (yttorr, mogen hud som behöver massa fukt) behöver. Det blir jäkligt många produkter och flera steg både morgon och kväll. Visst, lite krångligt i början med all rengöring, ansiktsvatten, serum, ögonkrämer, fuktkräm, nattkräm och emellanåt peeling och fuktmasker. Men absolut värt det och jag märker skillnaden markant. 

En produktserie jag har testat några månader nu och som jag verkligen gillar är Teoxane. Det är avancerad hudvård som du kan köpa hos auktoriserade återförsäljare, jag skaffar mina hos Agdeliuskliniken (där jag då och då även utför mer hardcore behandlingar som botox och fillers för kinderna, kan berätta mer om det i ett annat inlägg). 

Jag är särskilt förtjust i Teoxanes ögonkräm med synbar liftingeffekt, denna tipsade jag om i det numret av CHIC som finns ute i butik nu. Stryker man på den så försvinner tunna linjer runt ögonen på en minut! Testa själv får ni se. Låter det för bra för att vara sant? Well, effekten håller bara i sig i ca tio timmar. Men nu har Teoxane precis lanserat en utvecklad, uppdaterad variant av sin ögonkräm som heter RHA Advanced Filler Eyes Contour II. Den är lätt färgad och funkar därför även som concealer. Krämen är fulladdad med hyaluronsyra och B-vitaminer som på två veckor sägs minska ålderslinjerna runt ögonen. 
  

TAGGAR
871 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar