Annons
AnnonsAnnons

Tävling: jävla november!


Jävla november! Det här måste ju vara årets fulaste månad? Iskallt regn ute, jag är blek, småplufsig, fnasig och torr om läpparna, rödrosa om näsan, har plitor i fejset, har tagit ut mina extensions, synlig utväxt, flammig på halsen (? Varför?), håglös och eländig. Som om jag skulle ha PMS en hel månad! Känner du igen dig? Har du också en fulmånad? Men MISSTRÖSTA inte, sister!

Vi behöver pigga upp oss – därför lottar jag ut fem goodiebags fulla med beautyprodukter (värda 1000 kr vardera) till er läsare!

Maila mig bara en bild på hur du ser ut osminkad på morgonen nu i november och motivera varför du ska vinna goodiebagen. Jag kommer att visa bilder på de vinnande bidragen i bloggen sen.

Min adress är: charlotta.flinkenberg@chic.aller.se

Jag behöver ditt bidrag senast söndag den 10 nov.

20131105-105410.jpg

20131105-105457.jpg

TAGGAR
383 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar