Annons
AnnonsAnnons

Tänk vad ”lite” smink kan göra


Jag gillar ju kontraster som ni vet. Och till vardags sminkar jag mig väldigt lite alternativt nästan inte alls eftersom jag tränar ofta på dagtid och tycker det är krångligt att sminka av och på osv. Men till fest – då jäklar tar jag ut svängarna! I måndags fick jag hjälp av duktiga Diana på Märkbart som glammade till mig rejält. Särskilt ögonbrynen fick hon till bra tycker jag.

(null)

(null)

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar