Annons
AnnonsAnnons

Svarta eller bruna Fiorentine & Baker-boots?


Nå, ska jag eller ska jag inte slå till på de här klassiska bootsen från märken Fiorentine & Baker? Kändisarnas favorit, som ni kan se, men även en stor hit här på CHIC-redaktionen, eftersom både mammalediga nöjesredaktören Carro och marknads-Jenny har varsitt par. Jag har alltid älskat att de är lite ruffa men samtidigt inte ser ut som några superklumpiga MC-boots. Funkar till både jeans och klänning. Tänkte passa på att investera i dem nu eftersom jag ändå inte kan gå i högklackat än pga den brutna tån. Men de är jäkligt dyra… De finns i tre varianter, en låg (den jag är mest sugen på), för runt 3500 kr, den mellanhöga för 4500 nånting och så den högsta, dyraste för över 5000 kronor. Jag VET att man bär dem hela livet och att de är snyggare ju mer slitna de blir. Men ändå! Och sen kan jag inte bestämma mig om jag ska ha bruna eller svarta?! Ja, alla dessa I-landsproblem… 😉

Boots 1

Boots 2

TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar