Annons
AnnonsAnnons

Succé för CHICs läsarevent på Lindex i Göteborg igår, ikväll gäller Stockholm och Malmö!


Igår var delar av CHIC-redaktionen på plats i Göteborg i en av Lindex-butikerna för vårt shoppingevent. Kön ringlade lång utanför butiken innan eventet började och ni var över 400 kvinnor som hade kommit för att lyssna på modechef Hulda som pratade om vårens trender/stylingtips samt för att shoppa på hela Lindex sortiment för makalösa 25% rabatt. Ikväll smäller det igen, då ska Hulda åka vidare till Malmö med sitt team medan jag kör stylingsnacket på Lindex-butiken vid Sergels Torg här i Stockholm. Eventen är tyvärr redan fullbokade men om du har anmält dig tidigare så ses vi ikväll!

PS. Du har väl inte missat vår tävling där vi lottar ut ett Lindex-plagg från Fashion Report Styled by Rachel Zoe-kollektionen, varje dag? DS

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar