Annons
AnnonsAnnons

Style it forward 2014 – shoppa med gott samvete!


Nu kan jag avslöja att jag har fått det hedervärda uppdraget att vara konferencier för välgörenhetsauktionen Style it Forward 2014, som sker nu på söndag den 30 november på Berns! Det är ett helt och hållet ideellt event vars syfte är att sälja exklusivt mode och design till bra priser, där pengarna går oavkortat till Hungerprojektet. Eventet hålls i samarbete med Hungerprojektet, Berns och Lauritz.com. Designers och kändisar har skänkt saker som du kan buda på under auktionen. Bland annat har jag bett Camilla Läckberg att donera några personliga saker, och hon har generöst skänkt två jackor, varav en Diane Von Furstenberg-jacka med leopardmotiv, som kan bli din! Anitha Schulman har skänkt supervackert porslin och Noomi Rapace har skänkt fantastiska smycken från Boom.

Du kan läsa mer om Style it Forward på deras Facebook-sida som du hittar här.

Jag kommer att hålla i auktionen och presentera de olika objekten närmare på Berns nu på söndag, mellan 12-16. Jag hoppas att vi ses där! Har du inte möjlighet att komma förbi går det förstås bra att buda direkt online. Den här Louis Vuitton-väskan kommer jag själv att lägga ett bud på!

Style it forward flinkenberg

Här kan du se ett filmklipp där jag intervjuas om min medverkan: 

http://www.youtube.com/watch?v=–PYu_aR2j0&feature=youtu.be

Äntligen kan man shoppa med gott samvete – jag tycker att det här är ett strålande initiativ!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar