Annons
AnnonsAnnons

Städar bland mina smycken


I nästa nr av CHIC har vi en stor special där vi visar hur du organiserar dina kläder, skor och smycken på bästa sätt. Jag har haft mina smycken huller om buller i kartonger och ledsnade på röran. Har köpt superfina smyckesskrin från Zara Home och nu äntligen tagit tag i sorteringen. Flera smycken som var trasiga har jag slängt och de jag använder sällan är undanstuvade. Jag föredrar att kunna välja bland många olika nya, roliga nyheter och köper därför till 90% budgetsmycken. Accessoarerna på dessa bilder kommer från Cocoo.se, H&M, Michael Kors, Emma Israelsson, Anton Heunis, Marc by Marc Jakobs, Glitter, & Other Stories, Sif Jakobs, Story, Rebecca Jewelry, Aldo m fl.

20140309-112257.jpg

20140309-112333.jpg

20140309-112405.jpg

TAGGAR
433 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar