Annons
AnnonsAnnons

Speedquiz, svar, del 2: Balmain x H&M-favoriter eget företag


Balmain hm

Vad tycker du om Balmain samarbetet med H&M? Har du några favoritplagg du kommer köpa? Har du i ärlighetens namn använt mycket av det du har köpt ur tidigare samarbeten med designers? Inte jag…. /Karin

SVAR: Jag har inte hunnit scanna igenom urvalet ordentligt än eftersom jag suttit väldigt upptagen med lämning av mitt sista nummer. Balmain-samarbetet är ju en exakt kopia i lite billigare variant av hur den ordinarie kollektionen för FW 2015 såg ut. Eftersom jag scannar igenom dessa trender långt i förväg så riskerar jag ofta att nästan hinna tröttna på dem ens innan de är ute i butik i den säsongen. Jag gillar de starka juvelfärgerna och de accentuerade axlarna, det är lite power-80-tal á la Dynastin. Risken är förstås att det kommer att bli daterat väldigt väldigt fort så OM jag slår till på några av plaggen kommer de att vara svarta, som skinnbrallorna, blusen med dekorationer och den väldigt snygga jackan. Jag tycker att flera av accessoarerna är coola, särskilt peeptoe-ankelbootsen, armbandet med stora stenar och guld, halsbandet och clutchen med bling. Jag har använt mest saker ur mitt Marni at H&M-samarbete, sandalerna, smyckena och en lång, mönstrad klänning. Och jag ångrar att jag inte köpte fler saker från samarbetet med Isabel Marant, men många saker där passade inte mig storleksmässigt. Hemligheten ligger nog i att köpa sådant man hade velat ha ändå, alltså i plaggtyp eller skoväg och inte bara ”slå till” för att det är ett designsamarbete.

Vad exakt är det du kommer jobba med framöver? Har inte förstått det utan det jag har förstått är att du ska starta eget men det säger ju knappt något alls…/Malin

SVAR: Jag ska starta eget mediabolag där jag ska arbeta med webbportal, content marketing, poddar, med mera. Och så ska jag skriva två stycken böcker, en roman och en stylingguidebok. Utöver det ska jag föreläsa, arbeta som konferencier, moderator, hålla i seminarier OCH göra en helt annan sak också som jag väljer att hålla hemlig ett tag till – men köper ni nästa nummer av CHIC kan ni läsa om det där! /Charlotta

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar