Annons
AnnonsAnnons

Snyggaste solglasögonen just nu, enligt mig


Lensway C8

Självklart använder man solglasögon mest på sommaren, men det finns flera anledningar till att bära solisar året runt. Inte minst på grund av coolhetsfaktorn (och för att det är ett utmärkt sätt att dölja när man inte orkat sminka sig…) men främst för att UV-strålningen tar sig igenom molnen och kan skada ögonen. Och även här i nordliga breddgrader så står solen lägre, vilket innebär en större UV-exponering för ögonen. Solglasögontrender kommer och går men personligen tycker jag att det är vettigt att satsa på hyfsat tidlösa modeller om du ska investera i ett par märkessolisar. Pilotbågar tycker jag är skitsnygga, liksom Ray-Bans klassiska Wayfarer-modell som jag har på mig på bilden här ovan.

Lensway

Det här är mina favoriter ur Lensways utbud av solglasögon (uppifrån och ned):
Pilotbågar med oljefärgat, grönblått spegelglas, från Ray-Ban, 1 795 kr. Blir snygga i skidbacken i vinter! Inte för att jag åker slalom längre, men jag antar att de är lika snygga på after skin…
Svarta piloter av tunnare modell, från Michael Kors, 1 295 kr. Eleganta utan att vara slätstrukna. Jag gillar att glasen är rätt stora, eftersom jag har stort ansikte och de ger fina proportioner.
Klassiska, svarta solglasögon med sofistikerad look, från Marc Jacobs, 1 945 kr. Passar de flesta ansiktsformer och är otroligt chica enligt mig.
Guldfärgade pilotglasögon med spegelglas, från Marc Jacobs, 2 045 kr. De här är som smycken i accessoarsväg. Jag gillar ju när det glimmar och bågarna känns väldigt mycket fashion week i Milano!
Mörkt grå, matta pilotglasögon från Hugo Boss, 1 595 kr. Den matta ytan på bågarna ger dem en mer urban look när du vill känna dig extra sportig.

CHIC I ANNONSSAMARBETE MED LENSWAY

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons


Annons

Laddar