Annons
AnnonsAnnons

Sniglarna till ögonbryn


Tack för fina komplimanger gällande mitt nya hår! Gällande mina ögonbryn som några av er kommenterat (haha) så glömde jag säga att jag precis har färgat dom på salong. De ser så där galna ut i nån dag innan överflödsfärgen som fastnar i huden har försvunnit. Jag räknar med att ögonbrynen är sitt riktiga jag igen imorgon kväll då jag ska gå på Guldknappen 🙂

20130823-064513.jpg

TAGGAR
430 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar