Annons
AnnonsAnnons

Skrivbordet just nu


Herregud så kass jag är just nu i bloggsammanhang… Men jag tröstar mig (er?) med att det är högst tillfälligt och att det beror på att vi är i slutlämningsfas för CHIC nr 2. Ett av jobben i det numret är såååå fint och det redigerar jag just nu: det innehåller vita klänningar, glittrande ringar och metallicballonger fyllda med helium. Ja, exakt en sån som sitter fast på min dator faktiskt!

(null)

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar