Annons
AnnonsAnnons

Skandal 1 från Årets Chicaste 2010: När jag (nästan) slog ut Gynnings tänder med mikrofonen…


Jorå, visst var det några glamourösa skandaler igår – som sig bör på galatillställningar som denna. Då jag intervjuade Carolina Gynning, pristagare i kategorin Årets Chicaste Karriärista, så skulle jag hålla micken åt henne då hon skulle svara på en fråga, men precis då böjde hon fram huvudet så jag körde in micken med full kraft rakt i käften på henne så det ekade på hela Berns: ”Tjoooing!”… Katastrof! ”Aaaaaj! Mina tänder” skrek hon och jag fick panik, ville bara sjunka genom scengolvet och svarade (som en IDIOT): ”Oj, Gud, förlåt! Jag köper nya!” (och syftade på…vadå? Hennes tänder?!). Hahaha…. Denna bild är lånad från Se & Hörs fotograf Micael Engström. 😉

gapflabb

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar