AnnonsAnnons

Shoppingeventet på Colonelle


Colonelle 4 Colonelle 2

Tack alla ni som kom igår till vårt shoppingevent tillsammans med Colonelle! Vi bjöd på snittar och bubbel, goodiebags, finfina rabatter och erbjudanden och en del överraskningar och tävlingar under kvällen. Jag pratade om vårens trender och gav lite stylingtips på hur man lyckas bära dessa trender (denim on denim, fyra nyanser av brunt, gladiator-chic, fransar, med mera) på enklast och chicast vis.

Jag hann prata med flera av er som kom och tycker alltid att det är så fantastiskt att få träffa mina och tidningens ”fans” på såna här events! Ni är så generösa med feedback och modiga nog att komma fram och prata, jag uppskattar det enormt ska ni veta och blir alldeles varm i hjärtat av att höra hur viktig CHIC faktiskt är för många av er.

Jag hade på mig ett par bootcut-jeans från J Brand (älskar dom och kommer inte ta av mig dom de närmaste veckorna känner jag redan!) och en vacker blingad silkestopp från By Malene Birger (Emilia de Poret har en likadan, fast i svart) båda dessa plagg kan du köpa på Colonelle. Skorna är från Louboutin. Charmiga och stilfulla Camilla Runberg som är ägare av butiken Colonelle hade på sig en topp och kavaj från Dagmar, jeans från J Brand och pumps från By Malene Birger, allt från sin egen butik förstås.

Det blev en trevlig kväll där många av er hade trotsat kylan och duggregnet för att komma och mingla och shoppa med oss. Håll utkik i vår i min blogg efter flera såna här shoppingevent, ni som inte hade möjlighet att närvara denna gång!

Colonelle 5

Colonelle 6

Colonelle 8

Colonelle 1

 

Colonelle 7

Colonelle 3

TAGGAR
1 056 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar