Annons
AnnonsAnnons

Shoppa vårens hetaste trend på rea redan nu!


Transparens

Vårens i särklass största trend blir det transparenta. Alltså genomskinliga plagg på ett eller annat vis där man tydligt ska se see through-effekten. Detta har varit i ropet lite här och där ett tag nu men först våren och sommaren 2014 kommer det att bli en allmänuniform oavsett vi gillar det eller ej… Pasteller och andra kulörer kommer också stort i transparenta varianter men personligen tycker jag du ska vara försiktig med färger gällande denna rätt svårburna trend och inte krångla till det i onödan. Håll dig till en svartvit skala så blir det sofistikerat. Du kan även arbeta med lager på lager om det känns för ”bart” och låt bara ärmar eller vissa delar av plagget vara genombrutna av spets eller skirt material som är genomskinligt. Catwalken svämmade över av sådana plagg, se ovan för lite inspiration.

Är du smart passar du på att shoppa denna trend redan nu, innan vårkollektionerna kommer in på allvar i butikerna. Många märken rear nämligen ut föregående säsongs transparenta plagg och här går det att göra många bra fynd! Se nedan:

Transparens plock

Spetstopp/underklänning från Adam Lippes/Net-a-Porter.com, 2 323 kr (nedsatt från 5802 kr).

Boots från Kelsi Dagger/Asos.com, 1097 kr (nedsatta från 1890 kr).

Klänning från Marc by Marc Jacobs/My-Theresa.com, 1 447 kr (nedsatt från 2009 kr)

Klänning från Topshop, 226 kr (nedsatt från 479 kr).

Spetsblus från H&M, 100 kr (nedsatt från 199 kr).

Kjol från Zara, 199 kr (399 kr).

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar