Annons
AnnonsAnnons

Sharing is caring


Idag lånar jag ut några av mina skor till en vän och branschkollega som ska ha dem på en fotografering. Jag vet att många aldrig skulle låna ut sina dyrgripar så där till andra men är det bara till en plåtning tycker jag självklart att man kan hjälpa till. Och jag vet att hon hade lånat ut precis vad som helst till mig i en liknande situation.

Det fick mig dock att tänka på en artikel jag läste i nåt modemagasin för flera år sen, när väninnor delar på ett dyrt köp. Alltså de köper ett designerplagg, väska eller skor och betalar hälften var och gör sedan upp ett schema för när man ska använda det.

Smart idé tycker jag! Känner ni någon som gör det? Som vill berätta om det i CHIC?

20140220-084249.jpg

20140220-084421.jpg

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar