Annons
AnnonsAnnons

Saker vi har pratat om på redaktionen idag


”Jag blev stoppad av Trinny och Susannah idag på Östermalmstorg. De tyckte att jag var ‘fabulously stylish’!!!”

”Vad jag ska göra på semestern? Semester? Med tre barn, så förstår jag inte frågan. Vi kallar det inte semester, vi kallar det ‘miljöombyte’.”

”Jag såg Stefan Sauk igår. Han var snygg. Brukar han vara det?”

”Jo men han har väl alltid varit lite gubbsnygg. Han är med på min skämslista tillsammans med Rolf Porseryd, Kjelle Bergqvist och Tomas Ledin.”

”Tomas Ledin?!”

”Ja, vadå, ska du säga, Mrs Hasse Aro!”

”Hörde ni att Depeche Mode skulle gå ut och svira i Stockholm efter sin spelning men blev nobbade i entrén på F12 för att vakterna INTE KÄNDE IGEN DOM?”

”Retuschera inte bort hennes tatuering är du snäll, jag vill att modellerna i detta jobb ska få behålla sina personliga detaljer som gör dem unika.”

”Har vi skjutit upp plåtningen ända till augusti nu? Ja, det blir ju på damhåret att vi hinner med det där innan tidningen går till tryck. Nåde den kändis som bangar ur i sista sekund, då får vi ta in en stand in istället! Typ en lookalike…”

”Nu får du sluta layouta, Charlotta, tänk på att detta är ett magasin med en bunt där stor del av bilderna kommer att försvinna när du lägger dem så nära viket! Schas från Indesign och fortsätt redigera istället!” 

”Precis allt var slut i min storlek i Chanelbutiken i Paris, eftersom jag olyckligtvis har lika små fötter som alla tusentals asiater som invaderade butiken. Men expediten smugglade fram ett bortglömt par ballerinas från lagret till mig – vilken lycka!”

”Fattar man vad som menas med ‘turbanfrisyren’?”

”After work? Vem fan hinner med after work i dessa tider? De borde skaffa sig ett riktigt jobb i så fall!”

”Sluta instagramma och leta bilder till Cara Delevingne-jobbet nu”

”Men jag gör ju research. Visste du att Caras ÖGONBRYN har ett eget Twitterkonto? Med över 700000 followers? Fantastiskt. Undrar hur många followers mina ögonbryn skulle få…”

”Den här bilden är inte tillräckligt högupplöst. Den funkar inte i tryck. Fanns det ingen annan? OK, då får den bli mindre helt enkelt.”

”Någon som har inloggningsuppgifter till RMPR:s bildbank? Anyone?”

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar