Annons
AnnonsAnnons

Saker man gör för galor


Gala och bara ben i blekaste januari. Ni hör ju att det inte synkar. Så igår blev det del 1 av beautyprep inför morgondagens ELLEgala: skrubb/peeling, raka benen, skydda håret (med chic turban, men oroa dig inte, Meta, ska inte bära den utanför badrummet…) och så del 1 av 2 med en omgång brun-utan-sol-spray. Det behövs nästan alltid två appliceringar för jag blir alltid flammig efter en gång och då hinner man inte justera eventuella skavanker.
Idag ska jag pröva ut de sista klänningsalternativen, färga ögonbrynen och göra pedikyr (hoppas köra stängda skor men ev blir det peeptoes och då blir det inte nådigt, därför måste jag fixa fossingarna).
Imorgon har jag sex jobbmöten men ska göra galamanikyr på lunchen, sen blir det hår och smink i raketfart utfärdat av proffsen Marre och Elin. Efter det så kör vi!

The things you do for fashion…

20140116-091117.jpg

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar