Annons
AnnonsAnnons

Så här såg vi ut på röda (svarta) mattan på Guldknappen 2013


Oj vilken rolig kväll jag och Fredrik hade på Guldknappen! Roligast hade vi förvisso på efterfesten, och själva fördrinken var också speciell – det är ju så där ibland. Jag gick på det vita spåret efter era rekommendationer i en vacker, vit hellång klänning från Mayla. Till detta hade jag mina YSL platforms (skorna syntes dock inte. Klänningen var så sjukt lång så den släpade lite i golvet, hann inte lägga upp den innan galan…), en rosa clutch från Zara och i håret hade jag gjort en pannband/diadem av ett halsband från H&M at Marni-kollektionen. Klädkoden var ju ”fashionabelt unik” och mitt sällskap Fredrik Robertsson gjorde verkligen en ansträngning för att följa detta! Hans outfit kommer från Patouf, hatten har Malinda Damgaard gjort (som även gör hattar till Lady Gaga), clutchen var från BCBG Max Azria, skorna är specialgjorda för Fredrik från Jennie Ellen, han har gjort MINX-naglar på både händer och fötter (ambitiöst!).

Bilden från vimlet kommer från Stureplan.se.

Jag träffade flotta Camilla Thulin i vimlet som berättade att hon såg fram emot att gå på CHIC-galan. Min hemgjorda headpiece fick många kommentarer och komplimanger! Väldigt lätt att göra så här om du har ett statementhalsband som du vill använda på nytt sätt.

Jimmy Guo (till vänster) var supersnyggt klädd i vackra färger från Haider Ackerman. Bilden har coola Hilda Sandström tagit.

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar