AnnonsAnnons

Resultatet av mitt test av Swiss Total Skin Renewal


Swiss Clinic Skin Renewal

Nu har jag testat Swiss Clinic Skin Renewal Kit i tio dagar, varje kväll. Kvällsproceduren har gått till som jag skrev i första inlägget: Rengöra ansiktet från smink och annat, desinficera ansiktet med hudsprit, rulla fram och tillbaka i alla möjliga vinklar med Skin Rollern, återfukta med gelén, skölja av skin rollern – klar. Och så har jag även på morgonen efter tagit en kapsel Swiss Immunizer.

NÅ – HUR HAR DET GÅTT DÅ?
Jag hade inte superdålig hud innan, så några jätteförändringar blir svåra att se. Jag hade inga direkta ärr eller acne-skador i huden. Däremot lite solrynkor och torrhetslinjer, plus att huden var lite svullen och håglös på vissa ställen. Det jag har märkt är att huden har fått lättare att ”suga in” ansiktskrämer, serum och annat som jag använder, utöver själva antibakteriella gelén som jag använt från Swiss Clinic. Huden blir rödrosig och ser lätt solbränd ut precis efter att man gått över den med skin rollern och det märks att huden får sig en riktig cirkulations-kick.

Jag upplever en ny känsla av vitalitet i huden, vilket verkligen är välkommet denna period då jag känner mig glåmigare och mer fuktfattig och torr än någonsin. Det känns lite som att jag har utfört akupunktur i ansiktet fast med massor av små mikronålar som därefter liksom ”slussat in” godsaker i form serum, fuktighetskrämer med mera. En mer hardcorevariant av peeling, helt enkelt, eftersom peelingens effekt mer är på ytan med jag känner att denna öppnar upp ett hudlager ytterligare (det sistnämnda har jag dock inga vetenskapliga belägg för, det är bara känslan jag får).

Jag gillar effekten och är mycket nöjd med utvecklingen på bara tio dagars kur. Det är en subtil förändring som säkert inte alla ser, men jag känner att huden fått en mer levande och fast textur. Och det går MYCKET lättare att sminka sig nu! Vet inte varför men jag behöver bara en väldigt lätt foundation för att sedan se riktigt fräsch ut (se bilden nedan då jag nästan är osminkad också med den skillnaden att jag har lite färgad CC-kräm utöver vanlig dagkräm).

Flinkenberg Skin Renewal

Mina tips! 
• Gör behandlingen på kvällen, så att huden får vila lite under natten.
• Slarva inte utan utför alla steg i rätt ordning, hoppa inte över något moment.
• Det kan svida till lite, men det är ytterst lite och detta går över fort.
• Jag rekommenderar att utföra den här behandlingen just under vinterhalvåret. Tror att huden får lite för mycket åverkan om man gör det när huden är irriterad av solbränna också.
• Kombinera den medföljande gelén med dina ordinarie favoritprodukter inom ansiktsvård. Jag tyckte inte att huden återfuktades tillräckligt mycket av gelén så jag använde fuktkrämer ovanpå. Men så har jag väldigt torr hy också.

Vill du testa själv? Passa på att beställa hela behandlingen nu, till reducerat pris, för 1199 kr istället för ordinarie pris 1785 kr! 

TAGGAR
423 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar