Annons
AnnonsAnnons

Piggelin is da shit


Piuggelin

Piggelin är den godaste glassen tycker jag. Men den har hård konkurrens av Cornetto Jordgubb, Päron Splitt, Igloo och 88:an. Och så gillar jag även GB Sandwich… Min absolut värsta glass är den där vidriga Lakritspuck som fanns på 80-talet. Usch! Men jag gillade den där mintrackaren (minns inte namnet nu), där man kunde äta pinnen… eller var det kanske nån annan variant där pinnen var ätbar, minns jag fel? Vilken glasspinne är godast enligt dig? Och äckligast?

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar