Annons
AnnonsAnnons

Pigga upp dig med nya smycken! Psst… du får CHIC-rabatt


cocoo

Inget förändrar en outfit så enkelt som lite nya smycken. Ett statementhalsband livar snabbt upp en LBD eller en stickad tröja och massor av armband får en vanlig T-shirt att gå från basic till stylish på nolltid. Personligen är jag inget fan av dyra juveler eftersom jag gillar att förnya mig ofta och inte vill lägga tusentals kronor på ett smycke som jag dessutom måste vara väldigt rädd om (stöldrisk, att det ska gå sönder mm). Därför är jag väldigt förtjust i Cocoo.se:s prisvärda utbud. Jag har precis beställt en massa skoj saker därifrån. Och nu kan du som trogen bloggläsare beställa smycken från Cocoos sajt till 15 % rabatt! Du skriver bara koden: CHIC då du checkar ut. Bra, eller hur?

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar