Annons
AnnonsAnnons

Pastellkaramell från Zara


Zaratopp

Pasteller kommer stort i vår (ja, det gör det väl kanske varje år/vår men extra stort 2014). Jag är lite rädd för pasteller då jag inte är säker på om de synkar bra med hur jag brukar klä mig i övrigt. Jag gillar färger men ofta starka sådana. Men man måste ju våga testa. Ska man testa trender man är osäker på kan det ju vara en idé att köpa nåt från budgetkedjorna. Som denna jättefina topp från Zara.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar