Annons
AnnonsAnnons

På röda mattan igår iklädd Jennifer Blom


Grace

Igår gick jag stolt på röda mattan iklädd en rosa silkesklänning med spännande drapering från Jennifer Blom, som var gårdagens Fashion Talent att uppmärksammas. Det var galapremär för ”Grace of Monaco”, men tyvärr hann jag bara visa upp mig i den vackra klänningen och säga hej till några kollegor och vänner, sen var jag tvungen att kasta mig hem för att släcka en massa jobbränder, så jag hann inte se filmen dessvärre. Kände mig verkligen som en furstinna i denna vackra klänning, som faktiskt är kortare bak! Ska se om jag får fram lite bilder från flera vinklar sen. Tack Jennifer Blom, för att jag fick bära den här tjusiga blåsan! Tyvärr hann jag varken fixa håret eller göra makeup hos ett proffs, så det blev den gamla vanliga uppsättningen pga tidsnöd… På fötterna hade jag Louboutins i nude och clutchen är från Stella McCartney. Zap Events stod för festligheterna.

Foto: All Over Press

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar