Annons
AnnonsAnnons

På gröna mattan igår, ELLEgalan 2015


Det blev den här röda galaklänningen igår på röda mattan (som var grön), på ELLEs årliga modefest. Min PT Romeo var bjuden och gick med mig och CHICs supersnyggt klädda bloggare Susanne Histrup. Jag hade en fantastisk kväll och kände mig superglamourös och fin, bloggar mer lite senare men är helt slut nu och ska faktiskt fira min födelsedag eftersom jag fyller år idag!

IMG_2200.JPG

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar