Annons
AnnonsAnnons

…och så här såg jag ut på riktigt!


Många bloggar får kritik för att de visar en förhärligad, fejkad bild av tillvaron. Att allt bara är glamour och happy go lucky hela tiden. Därför tänkte jag vissa dig att jag må vara fab på mina fixade bylinebilder, men riktigt så snygg var jag inte från början… Så HÄR såg den här bilden ut från scratch, lågupplöst (därför lite oskarp här), helt oretuscherad, smutsig fond, lite flammig hy, påsar under ögonen, ja – hela Flinkenberg-paketet helt enkelt. Helt okej att retuschera bilder tycker jag – så länge man står för det! 😉

Byline before

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar