AnnonsAnnons

Och så åkte skinnbyxorna på igen!


Jag visste att jag skulle få stor användning av mina ljusgrå skinnbyxor från Gina Tricot i höst! Idag åkte de på igen – i kombo med en annan skinnfavorit i höst, toppen från Lindex. Jag har stylat den med en skjorta under (från Cos) eftersom jag inte är helt bekväm med att bära ärmlöst på hösten/till vardags. Smalt skärp från Cos, väska från Juicy Couture och pumps från & Other Stories. 

  

TAGGAR
716 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar