Annons
AnnonsAnnons

Nyshoppat: pyjamas till påsk!


Ni får ursäkta om glamourfaktorn i bloggen är låg för tillfället, men vi är mitt uppe i slutlämning och det enda jag gör är äta, jobba, sova, träna. Alltså är det helt på sin plats att då jag äntligen kastar mig in i en butik för att shoppa på fem minuter så kommer jag ut med en… Pyjamas! Älskar den redan och ska bosätta mig i den i påsk. Kommer från H&M.

20140416-204904.jpg

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar