Annons
AnnonsAnnons

Ny bloggheader, eller kanske inte… Vad tycker du?


Chic.se ska strax få en komplett makeover! Spännande, va? Webbredaktör Rosi sliter sitt vackra långa hår för att alla ändringar, justeringar och uppdateringar ska synka med vår teknikavdelning. Maila gärna Rosi feedback på vad du tycker om chic.se i allmänhet – jag lovar dig att hon lyssnar på era åsikter! Rosi når du på rose-marie.soderlund@chic.aller.se. För övrigt undrade Rosi häromdagen hur jag tänker göra med min nuvarande headerbild, om jag planerar att byta ut den nu lagom till NYA chic.se. Min spontana reaktion var ”Nej men GUUUD så jobbigt och tidskrävande och fåfängsfånigt att byta!”. Bilden har ju hängt med ända sen starten… Och jag vet att det är kotym bland mode- och livsstilsbloggare att byta med jämna mellanrum. Men kom igen, jag har tre barn, ett tidskrävande jobb, ska hinna träna, gå på anticellulitbehandling, umgås med min kille, blogga, gå på pressvisningar, vara med i ”Förkväll” varannan fredag och försöka mig på ett någorlunda socialt liv därutöver. Jag tycker att min ”Djävulen bär Prada”-wannabe-bild har blivit en fin symbol för min blogg och är inte så sugen på att byta. Eller borde jag? Vad tycker du? Ny bloggheader eller inte?

Bloggheader

En kul bakom kulisserna-bild till när vi tog just den här headerbilden på Clarion Hotell i Stockholm. Haha. Frågor på det?

Foto: Jakob Fridholm

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar