Annons
AnnonsAnnons

Nu släpper vi en CHIC-lit!


Den här romanen är en kul nyhet jag inte hunnit berätta om än. CHIC ger nämligen i sommar ut en chicklit (eller CHIC-lit som vi kallar det) som säljs separat där du köper tidningar i vanliga fall. ”Medan jag väntar på dig” är en rappt skriven roman om kvällstidningsreportern Sanna som flyttar till London för att söka lyckan som frilansjournalist. I London finns dessutom Jake, killen hon är kär i, men som inte verkar ha fattar hur bra de skulle passa ihop… 

Medan Sanna envist väntar på Jake varvar hon intervjuer med självupptagna musiker med pubkvällar, kokain och efterfester med Oasis och Primal Scream. 

”Medan jag väntar på dig” är en underhållande och välskriven roman som kastar dig som läsare tillbaka till 90-talet med all dess dekadens och hedonistiska leverne, men också en historia om jakt på bekräftelse och kärlek bland dåliga ligg och ljummen öl. 

Författare är journalisten Jenny Berqguist med ett förflutet som redaktör för magasin som Cosmopolitan, CHIC och ELLE. 

Du måste köpa denna bok! Din perfekta kompis på stranden i sommar.  

  
 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar