Annons
AnnonsAnnons

Nu har jag shoppat lite after beach-plagg från CHIC Boutique!


Man ska ju föregå med gott exempel och nu har jag shoppat lite fina plagg från senaste CHIC Boutique med tema After Beach. Även om det inte har blivit så förfärligt mycket raj raj och after beach för min egen del (snarare hemmakvällar typ VARJE kväll) så har jag faktiskt en dryg vecka kvar av min semester och nu börjar jag bli så pass brun att jag kan bära de där sexiga, lite mer krävande plaggen… Ja, ni vet – som man bara bär på sommaren. Och kanske någon annan gång också.

Jag klickade hem dessa tre saker, ett par snygga Minnetonkas (som jag tänkt köpa jättelänge, känns väldigt Sienna Miller och jag tror de är fina till blommiga klänningar och vit spets), ett par slitna jeansshorts (har suktat efter dessa jättelänge och nu var de dessutom så pass nedsatta = winwin) och en superfin festtopp (70% rea, TACKARRRRRR!)

Vilka saker tänker du slå till på? Skynda att fynda, många av de fina sakerna är nedsatta rejält på rean nu och försvinner snabbt! Happy shopping

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar